Exporteer Mac Outlook naar Outlook voor Windows

Samenvatting - Dit artikel e-mail geeft u een eenvoudige en vlakke importvooruitzichten voor Mac-e-mails naar Outlook voor Windows zonder de meeste e-mailsom en immoraliteit te kwellen. We instrument rechtvaardigen de OLM naar PST migratieprocedure en geven u de meest geschikte en directe manier om e-mails van Mac-Outlook in het buitenland te importeren en zonder risico naar Windows Outlook te verzenden.

MS office geeft zijn Microsoft Outlook e-mail werkgelegenheid niet voor Windows maar ook voor Mac. Er is het enige conflict tussen de gegevensbestanden die door deze twee toepassingen worden gedeeld om de e-mailitems zoals e-mails, kalenders, contacten, evenementen, tijdschriften, takenlijsten, enz. Te boeken. U bent dagelijks met de PST (Ain Store Fare) bestandsinformatie die door Windows wordt gebruikt als Outlook-bestand. Desalniettemin is het mogelijk dat groepering niet op de hoogte is van de bestandsindeling die gebruikers op Mac te boven komen. De serve is de Mac Outlook ondersteunt de OLM-bestandsopmaak.

 

DOWNLOAD NU

Redenen en voordelen - Waarom willen we OLM converteren naar PST-bestand initialiseren?

Er zijn zeven redenen om te migreren en Mac Outlook te veranderen naar Windows Outlook. Weinigen van hen worden hieronder vermeld:

Outlook voor Windows:- Iedereen kan dit zweet gebruiken zonder enige onderwerpkoppeling, kosteneffectieve, betrouwbare, moeiteloze en probleemloze installatie. Onanalysebare en rijke interface, biedt wegfuncties, verzenden van de vooruitzichten voor Windows PST-bestand is voorspoedig.

Outlook voor Mac:- Om Outlook voor Mac-programma te gebruiken, is primaire abstracte noese vereist, het wordt geleverd met het bedwelmde installatiewaarde-, Nasty- en discipline-programma, Road-functies zijn niet aanwezig, Distributie van Mac Outlook-bestand is echt onduidelijk en tijdrovend

Hoe Outlook voor Mac-e-mails exporteren naar Outlook voor Windows?

Er zijn twee oplossingen open voor gebruikers om eenvoudig en eenvoudig de e-mailmigratie OLM naar PST-bestand afzonderlijk te archiveren.

 1. Onbeperkte stap - Om Mac Outlook-e-mails om te zetten naar Windows Outlook
 2. Jock Way - Om vooruitzichten voor Mac-e-mails te exporteren naar PST-opmaak

Oefen Mac Outlook E-mails naar Windows Outlook Migration

Voordat u de atrip-oplossingen uitvoert, moet u uw ziel betrouwbaar maken om de stem van uw totale OLM-e-mails terug te trekken. In de eerste plaats is het van essentieel belang om een ‚Äč‚ÄčIMAP-e-mailverhaal te maken waarin de module voorziet in het overbrengen van OLM naar PST voor Windows. Nu helemaal. Nadat u een IMAP-account hebt gemaakt, configureert u Mac outlook met uw IMAP-e-mailaccount.

 • Voor niet-vastgezette Mac-vooruitzichten >> ga naar Docket-balk >> klik op Tools beslissen >> Accounts.
 • Nu Accounts duologue box >> E-mail verzenden
 • Verspreid vervolgens uw accountgegevens zoals e-mail Speak, Countersign en anders vereiste entropie. Vorm vervolgens >> Bestand toevoegen.
 • Het IMAP-e-mailaccount dat u nu individueel deugdzaam bent, wordt nu genoteerd op het tabblad Overzetten

Nu wil de persoon een Gmail-oordeel geven over de vooruitzichten voor Mac. Analyseer deze stappen:

 • Constructie in uw Gmail-chronicle
 • Ga vervolgens naar instellingen (Wheel Picture) >> en begeleid de labels
 • Maak nu een nieuwe rechter volgens de aanbevelingen (Neaten betrouwbaar, het merk moet toegankelijk zijn en de demo in IMAP-vak is aangevinkt)
 • Ga hierna naar je Mac-vooruitzicht en veeg de knop Verzenden / ontvangen om het IMAP-vak bij te werken.
 • Outlook voor Mac-e-mails migreren naar IMAP-mailbox

Converteer nu volledig uw vooruitzichten voor Mac-e-mails naar een laat aangemaakte IMAP-mailbox. Analyseer de gedoneerde stappen om de overgang te voltooien:

 • Voer Outlook uit voor het e-mailidee van de Mac en druk vervolgens met de rechtermuisknop op e-mailitems die u aan iemand lijdt en druk op de optie Verplaatsen >> De map opnieuw dupliceren.
 • Geef nu de laster van uw IMAP-map weer en adviseer de dubbele oplossing.
 • Druk daarna op de fix Verzenden / ontvangen om de IMAP-map van uw Mac-update bij te werken.

Nu zijn volledig afgeleide postvakitems met succes synchroon met de IMAP-postvakmap. Nu moet u de synoptische instructie uitvoeren om het IMAP-postvak te wijzigen naar de Outlook-weergave.
Wijzig vervolgens een nieuwe IMAP-e-mailverklaring en voer deze in volgens uw Outlook-map voor Windows Postvak IN. De migratie van OLM naar PST is nu voltooid.

Nadelen van onafhankelijke recitatiebenaderingen

Wanneer je de handmatige stap van de intacte mensen ziet, vertrek je om deze het langst, tijdrovend en ingewikkeld te maken. Als u eenmaal de uitgebreide veldkennis niet kent, bent u niet bevoegd om deze te verplichten zonder vuile experts. En het hele effect kan problemen met het verlopen van informatie hebben. Dus, bedleg altijd een duplicaat van OLM-bestanden voordat u de wedergeboorte-impact signaleert.

Conclusie

In dit artikelbestand bieden we een whitener voor de gebruikers die zich houden aan de exportvooruitzichten voor Mac-e-mails naar Outlook voor Windows. De billet geeft gebruikers een volwassen set, die gebruikers helpt om Mac Outlook-mail rechtstreeks naar Windows Outlook te converteren zonder enige gegevenservaring. Via deze software kunt u ook de onbeperkte huidige faciliteit gebruiken om zonder problemen waarde te verwijderen.

Comments